Tortellini met Doperwten

Tortellini met Doperwten
Ingrediënten: tortellini, 200 gram doperwten, 1 ui, 125 ml kookroom, 1/2 blokje paddenstoelenbouillon,

Kook de verse tortellini met kaas noten vulling samen met 200 gram doperwten in kokend water met wat zout in 5 minuten gaar. Bak in een hete koekenpan 1 gesnipperde ui tot het lichtbruin van kleur is. Voeg dan 125 ml kookroom toe en een 1/2 blokje paddenstoelenbouillon. Roer tot het blokje is opgenomen in de kookroom. Giet de tortellini en de doperwten af en roer dit door de romige saus. Serveer! Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


0 reacties op “Tortellini met Doperwten

 1. ik doe maar eens een berichtje
  weetje dat ik elke dag naar je gerechten kijk?
  ik heb al veel inspiratie opgedaan
  en heb er bewondering voor, steeds maar weer bedenken en fotograferen!
  petje af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

  Moved Permanently

  The document has moved here.


  Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat