Anders & Co in Ede

Anders & Co - EdeGeen suprises of sinterklaascadeaus op deze pakjesavond maar heerlijke gerechten bij Anders & Co. Als aperetief kregen we een broodschaaltje met 2 sauzen en kruidenboter. We hebben beide als voorgerecht gekozen voor champignonhoedjes gevuld met kruidige mousse en kaas, geroosterd in de oven. Michel nam als hoofdgerecht de sat├ęspies met kroepoek, atjar en sat├ęsaus, zelf nam ik medaillons van varkenshaas met tomaat en mozarella, de bijgerechten waren gekruide friet, een salade en zuurkool in ham gerolt met kaassaus. Ook hebben we een nagerecht genomen en voor Michel werd het soesjes gevuld met vanille-ijs en slagroom met warme chocoladesaus en zelf nam ik spekkoek met kaneelijs en slagroom. Met een gevulde buik en een tevreden gevoel gingen we weer naar huis. We hebben lekker gegeten bij Anders & Co!

Restaurant Anders & Co
Stationsweg 12-14
6711 PP Ede
Tel: 0318-612435


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour