Tagliatelle met Gemengde Paddenstoelen

Tagliatelle met Gemengde Paddenstoelen
Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 100 gram gemengde paddenstoelen, 100 gram kastanjechampignons, 1 blik tomaatblokjes, suiker, 1/2 blokje paddenstoelenbouillon, 50 gram geraspte oude kaas,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak. Als de ui zacht is. Voeg dan 100 gram gemengde paddenstoelen (oesterzwammen, bundelzwammen) en 100 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Roer er dan 1 blik tomaatblokjes door. Breng het op smaak met wat suiker (zo wordt de tomaat minder zuur van smaak) en 1/2 blokje paddenstoelenbouillon. Breng het even aan de kook, zet het vuur lager en doe er dan ongeveer 50 gram geraspte oude kaas door. Als dit gesmolten is serveer je het met de tagliatelle. Eventueel kan je nog wat extra geraspte kaas over de pastasaus doen. Eet Smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)