Pitabroodjes met Schnitzelreepjes

Pitabroodjes met Schnitzelreepjes

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 eetlepel olie, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel korianderpoeder, pitabroodjes, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, zout, peper, tomaat,

Snij 2 schnitzels in reepjes en marineer ze in een marinade van 1 eetlepel olie, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel komijnpoeder (djinten) en 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar). Laat het zeker een kwartier marineren. Bak de pitabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit in de hete olie 1 fijngesnipperd sjalotje tot het zacht is. Voeg dan de schnitzel reepjes toe en 1 fijngehakt teentje knoflook, breng het op smaak met zout en peper. Bak de schnitzelreepjes tot het bruin is. Knip de pitabroodjes open en vul ze met sla. Leg er een paar plakjes tomaat op en vul het verder met de gebakken schnitzelreepjes. Zelf kan je er nog een saus bij doen zoals knoflooksaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel