Pitabroodjes met Schnitzelreepjes

Pitabroodjes met Schnitzelreepjes
Lekker makkelijk op de vrijdagavond!

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 eetlepel olie, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel korianderpoeder, pitabroodjes, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, zout, peper, tomaat,

Snij 2 schnitzels in reepjes en marineer ze in een marinade van 1 eetlepel olie, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel komijnpoeder (djinten) en 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar). Laat het zeker een kwartier marineren. Bak de pitabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit in de hete olie 1 fijngesnipperd sjalotje tot het zacht is. Voeg dan de schnitzel reepjes toe en 1 fijngehakt teentje knoflook, breng het op smaak met zout en peper. Bak de schnitzelreepjes tot het bruin is. Knip de pitabroodjes open en vul ze met sla. Leg er een paar plakjes tomaat op en vul het verder met de gebakken schnitzelreepjes. Zelf kan je er nog een saus bij doen zoals knoflooksaus. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat