Chalet Gruyere Soep

Chalet Gruyere Soep Kaasburger

Van Christiaan hadden we een speciale soep meegekregen van zijn restaurant Chalet Gruyere, vandaar de naam Chalet Gruyere soep. Op het menu wordt het Soup du Chalet genoemd met de omschrijving: de echte Zwitserse berghutten soep. Een specialiteit van het huis. Het is een heerlijke soep waarvan ik het recept niet ken. Om deze soep ook te proberen moet je echt naar Menen in België gaan en bij Chalet Gruyere gaan eten. Er na hebben we een Sla met fruit gegeten en een kaasburger om in de kaassferen te blijven!

Chalet Gruyere
Galgenstraat, 30
8930 Menen België
Tel : (0032)(0)56-531315


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel