Chalet Gruyere Soep

Chalet Gruyere Soep Kaasburger

Van Christiaan hadden we een speciale soep meegekregen van zijn restaurant Chalet Gruyere, vandaar de naam Chalet Gruyere soep. Op het menu wordt het Soup du Chalet genoemd met de omschrijving: de echte Zwitserse berghutten soep. Een specialiteit van het huis. Het is een heerlijke soep waarvan ik het recept niet ken. Om deze soep ook te proberen moet je echt naar Menen in België gaan en bij Chalet Gruyere gaan eten. Er na hebben we een Sla met fruit gegeten en een kaasburger om in de kaassferen te blijven!

Chalet Gruyere
Galgenstraat, 30
8930 Menen België
Tel : (0032)(0)56-531315


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat