Appeltaart Cakejes

Appeltaart Cakejes

Ingrediënten: 2 appels, citroensap, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 4 eieren, rozijnen, 1 eetlepel speculaaskruiden, 250 gram suiker, 250 gram boter, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker,

Schil 2 appels, en snij het in kleine blokjes. Schep er een klein scheutje citroensap door, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, een klein handje rozijnen en 1 eetlepel speculaaskruiden. Maak een beslag van 250 gram suiker en 250 gram boter. Dit meng je goed en dan voeg je 1 voor 1, al mixend, 4 eieren toe. Doe er dan 250 gram bloem en 1 zakje vanillesuiker bij. Nog even goed mixen. Doe papieren cakevormpjes in een muffinvorm. Schep een klein beetje beslag in elk vormpje. Doe er dan wat van het appeltaart mengsel over en dan weer beslag erover, zodat je geen appel meer ziet. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 35 minuten. Laat de cakejes eerst afkoelen voor je gaat aanvallen! Smul ze!


2 reacties op “Appeltaart Cakejes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel