Tagliatelle met Spinazie en Tomatensaus

Tagliatelle met Spinazie en Tomatensaus

Ingrediënten: tagliatelle. 2 teentjes knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 theelepels suiker, rode wijnazijn, zout, peper, spinazie, gerapste kaas,

Kook tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 2 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg er aan toe, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 theelepels suiker, een flinke scheut rode wijnazijn, zout en peper. Roer het goed en laat het 10 minuten op laag vuur pruttelen. Roerbak in een andere koekenpan met hete olie 300 gram spinazie tot de spinazie geslonken is. Serveer de tagliatelle, tomatensaus en spinazie, en strooi er nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel