Tagliatelle met Spinazie en Tomatensaus

Tagliatelle met Spinazie en Tomatensaus

Ingrediënten: tagliatelle. 2 teentjes knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 theelepels suiker, rode wijnazijn, zout, peper, spinazie, gerapste kaas,

Kook tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 2 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg er aan toe, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 2 theelepels suiker, een flinke scheut rode wijnazijn, zout en peper. Roer het goed en laat het 10 minuten op laag vuur pruttelen. Roerbak in een andere koekenpan met hete olie 300 gram spinazie tot de spinazie geslonken is. Serveer de tagliatelle, tomatensaus en spinazie, en strooi er nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>