Goudreinet in Veenendaal

Zandvoort A1GP

Na een hele dag in de buitenlucht, een dagje Zandvoort aan Zee bij de A1GP hebben we nog lekker gegeten bij de Goudreinet in Veenendaal. Op ons menu stond: Wiener “Rostbraten” (gesneden ossenhaas met gefrituurde uienringen en Stroganoff saus) voor Michel, voor Britt een Cordon Blue en voor mij een Stoofpotje op grootmoeders wijze. Voor een toetje hadden we ook plek: Michel voor de Cafe Glace, mokka ijs met Bailey’s, Britt voor een Sorbet bestaande uit een bolletje vanilleijs, aardbeienijs en bananenijs vergezeld met vruchten, aardbeiensaus en slagroom, en ik de Coupe Bananentoffee, Bananenijs met Banaan, Karamelsaus en slagroom. Het was lekker na zo’n zonnige dag!

Goudreinet Veenendaal
Rondweg-West
3905 LV Veenendaal
Tel.: 0318-512269
Fax: 0318-553674


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel