Goudreinet in Veenendaal

plaatje
Na een hele dag in de buitenlucht, een dagje Zandvoort aan Zee bij de A1GP hebben we nog lekker gegeten bij de Goudreinet in Veenendaal. Op ons menu stond: Wiener “Rostbraten” (gesneden ossenhaas met gefrituurde uienringen en Stroganoff saus) voor Michel, voor Britt een Cordon Blue en voor mij een Stoofpotje op grootmoeders wijze. Voor een toetje hadden we ook plek: Michel voor de Cafe Glace, mokka ijs met Bailey’s, Britt voor een Sorbet bestaande uit een bolletje vanilleijs, aardbeienijs en bananenijs vergezeld met vruchten, aardbeiensaus en slagroom, en ik de Coupe Bananentoffee, Bananenijs met Banaan, Karamelsaus en slagroom. Het was lekker na zo’n zonnige dag!

Goudreinet Veenendaal
Rondweg-West
3905 LV Veenendaal
Tel.: 0318-512269
Fax: 0318-553674


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat