Rotelle met Romige Spinazie

Rotelle met Romige Spinazie
Ingredienten: rotelle, zout, 1 ui, 200 gram blokjes ham, tijm, 300 gram spinazie, 100 ml kookroom, 2 eetlepels geraspte kaas, peper,

Kook de rotelle (of een andere pastasoort) in kokend water met wat zout. Roerbak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui met 200 gram blokjes ham tot de ui zacht is geworden. Voeg tijm naar smaak toe en 300 gram spinazie (diepvries). Roerbak dit tot de spinazie ontdooit is. Voeg dan 100 ml kookroom toe en 2 eetlepels pittige geraspte kaas. Breng op smaak met zout en peper. Warm het nog even goed door en serveer! Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat