Rotelle met Romige Spinazie

Rotelle met Romige Spinazie

Ingrediënten: rotelle, zout, 1 ui, 200 gram blokjes ham, tijm, 300 gram spinazie, 100 ml kookroom, 2 eetlepels geraspte kaas, peper,

Kook de rotelle (of een andere pastasoort) in kokend water met wat zout. Roerbak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui met 200 gram blokjes ham tot de ui zacht is geworden. Voeg tijm naar smaak toe en 300 gram spinazie (diepvries). Roerbak dit tot de spinazie ontdooit is. Voeg dan 100 ml kookroom toe en 2 eetlepels pittige geraspte kaas. Breng op smaak met zout en peper. Warm het nog even goed door en serveer! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel