Rotelle met Romige Spinazie

Rotelle met Romige Spinazie

Rotelle met Romige Spinazie

Ingrediƫnten: rotelle, zout, 1 ui, 200 gram blokjes ham, tijm, 300 gram spinazie, 100 ml kookroom, 2 eetlepels geraspte kaas, peper,

Kook de rotelle (of een andere pastasoort) in kokend water met wat zout. Roerbak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui met 200 gram blokjes ham tot de ui zacht is geworden. Voeg tijm naar smaak toe en 300 gram spinazie (diepvries). Roerbak dit tot de spinazie ontdooit is. Voeg dan 100 ml kookroom toe en 2 eetlepels pittige geraspte kaas. Breng op smaak met zout en peper. Warm het nog even goed door en serveer! Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top