Bloemkooltaartje

Bloemkooltaartje
Ingrediënten: 300 gram bloemkool, 100 gram doperwten, 200 ml crème fraiche, 100 gram geraspte kaas, 3 bosuien, bladerdeeg, 1 ei,

Kook kort 300 gram in roosjes gesneden bloemkool met 100 gram doperwten. Mix 200 ml crème fraiche, 100 gram geraspte kaas, 3 in ringen gesneden bosuitjes, bloemkool en doperwten en doe het in 4 kleine ovenschaaltjes. Dek het af met een bladerdeegdakje, bestrijk het met een geklutst ei en strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de ovenschaaltjes in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 25 minuten. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat