Bloemkooltaartje

Bloemkooltaartje

Ingrediënten: 300 gram bloemkool, 100 gram doperwten, 200 ml crème fraiche, 100 gram geraspte kaas, 3 bosuien, bladerdeeg, 1 ei,

Kook kort 300 gram in roosjes gesneden bloemkool met 100 gram doperwten. Mix 200 ml crème fraiche, 100 gram geraspte kaas, 3 in ringen gesneden bosuitjes, bloemkool en doperwten en doe het in 4 kleine ovenschaaltjes. Dek het af met een bladerdeegdakje, bestrijk het met een geklutst ei en strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de ovenschaaltjes in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 25 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel