Pizza met Rode Ui en Worst

Pizza met Rode Ui en Worst

Ingrediënten: 1 pizzabodem, tomatensaus, 3 Catalaanse worstjes, 2 rode uien, 1 tomaat, 100 gram champignons, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Rol het pizzadeeg uit op een ingevette bakplaat. Besmeer met tomatensaus. Haal de velletjes van 3 Catalaanse worstjes en verkruimel het worstvlees over de pizza. Snij 2 rode uien in ringen, 1 tomaat in plakjes en 100 gram champignons in plakjes. Beleg de pizza hiermee. Strooi er geraspte kaas en Italiaanse kruiden over. Zet de pizza in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel