Pizza met Rode Ui en Worst

Pizza met Rode Ui en Worst
Ingrediƫnten: 1 pizzabodem, tomatensaus, 3 Catalaanse worstjes, 2 rode uien, 1 tomaat, 100 gram champignons, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Rol het pizzadeeg uit op een ingevette bakplaat. Besmeer met tomatensaus. Haal de velletjes van 3 Catalaanse worstjes en verkruimel het worstvlees over de pizza. Snij 2 rode uien in ringen, 1 tomaat in plakjes en 100 gram champignons in plakjes. Beleg de pizza hiermee. Strooi er geraspte kaas en Italiaanse kruiden over. Zet de pizza in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat