Gemarineerde Sperzieboontjes

Gemarineerde Sperzieboontjes

Ingrediënten: sperziebonen, balsamico azijn, 1 teentje knoflook, zout, peper,

Laat sperziebonen (fijne, hele) ontdooien (heb je verse sperziebonen blancheer ze eerst tot ze beetgaar zijn). Per 100 gram sperziebonen heb je een eetlepel olijfolie, 1 eetlepel balsamico azijn en 1 klein teentje fijngehakte knoflook (of zoveel of weinig als je lekker vindt) nodig. Breng de marinade op smaak met zeezout en witte peper. Roer dit goed en doe de sperziebonen erin, laat de marinade over alle sperziebonen komen. Laat het zeker 15 minuten staan. Verwarm een koekenpan zonder olie en bak hierin de boontjes voor een minuut of 5. Wij hebben er een gemarineerd varkensfiletlapje en gebakken aardappeltjes bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel