Noedels met Teriyaki saus

Noedels met Teriyaki saus
Vandaag weer niet hoeven nadenken wat ik wilde eten, dat hadden Michel en Britt al gedaan voor me en ze hebben ook gekookt.

Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, zout, peper, 1 teentje knoflook, 400 gram macaronigroenten, 1/3 flesje Conimex honing teriyaki woksaus, cashewnoten,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak 1 in stukjes gesneden kipfilet (bestrooit met zout en peper) bruin in de hete olie. Als het bruin is voeg je 1 fijngehakt teentje knoflook toe en 400 gram macaronigroenten erdoor. Bak dit een minuut of 5 mee. Giet er 1/3 flesje Conimex honing-teriyakisaus bij en warm het even door. Giet de noedels af en roer dat door de groenten. Doe er nog wat cashewnoten bij en serveer!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel