Zoetzure Wraps

Zoetzure Wraps

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 kipfilets, 1 rode paprika, 125 gram kastanjechampignons, 1/4 flesje zoetzure saus, tortilla wraps,

Bak in een hete wok met olie 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg dan 2 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg dan 1 gesneden rode paprika toe en 125 gram kastanjechampignons. Als de champignons gaar zijn voeg je 1/4 flesje zoetzure saus toe (Conimex sweet & sour woksaus). Warm het nog even door. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de wraps met het kipfiletmengsel, rol ze goed op en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel