Cordon Bleu

Cordon Bleu

Ingrediënten: 4 schnitzels, ham, kaas, zout, peper, bloem, 1 ei, paneermeel,

Sla hiervoor 4 schnitzels plat met (verpak de schnitzels eerst in huishoudfolie). Beleg de schnitzels met een plakje ham en een plakje kaas. Zet de schnitzel vast met cocktailprikkers. Bestrooi ze met zout en peper. Haal ze vervolgens door de bloem, geklutst ei en paneermeel. Bak de cordon bleu’s om en om bruin in de braadboter en zet de koekenpan dan in een voorverwarmde oven op 150 graden voor ongeveer 15 minuten (zo worden de cordon bleu’s ook van binnen gaar). Lekker met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel