Chocolade Aardbeien

Chocolade Aardbeien

Ingrediënten: 250 gram aardbeien, 100 gram pure chocolade,

Was 250 gram aardbeien. Dep de aardbeien droog. Smelt 100 gram pure chocolade au-bain marie. Dip de aardbeien in de chocolade, leg het op een bord en laat de chocolade afkoelen. Maar ook als je ze net gedipt hebt in de warme chocolade zijn ze heerlijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel