Stokbrood met Rauwkost uit de Oven

Stokbrood met Rauwkost uit de Oven

Lekker simpel, en lekker.

Ingrediënten: 1 stokbrood, 75 gram rauwkost, appel, geraspte kaas,

Snij een afbak stokbrood open en besmeer deze met kruidenboter. Doe er 75 gram rauwkost over (bv 1/2 zakje rauwkost van de Albert Heijn), wat schijfjes appel en maak het af met wat geraspte kaas. Bak het brood nu in de voorverwarmde oven op 200 graden voor 10 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel