Pasta met Champignons in Romige Mosterdsaus

Pasta met Champignons in Romige Mosterdsaus

Ingrediënten: pasta, zout, 3 chipolataworstjes, 250 gram cherrytomaten, 250 gram kastanjechampignons, rozemarijn, 100 ml creme fraiche, 1 dessertlepel mosterd, peterselie,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Haal het vel van 3 chipolata worstjes en draai van het worstvlees kleine balletjes. Bak deze balletjes bruin in een droge koekenpan. Voeg hieraantoe 250 gram gehalverde cherrytomaatjes, 250 gram kastanjechampignons en wat fijngehakte rozemarijn. Bak dit tot de champignons klaar zijn. Voeg dan 100ml creme fraiche en 1 dessertlepel mosterd toe. Roer het goed en laat het een minuut of 5 op een laag vuurtje pruttelen. Doe er op het laatst nog wat fijngehakte peterselie bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel