Oosterse Wraps

Oosterse Wraps
Ingrediƫnten: 100 gram sperziebonen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel gemberpoeder, 250 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 eetlepels ketjap manis, tortilla wraps,

Blancheer 100 gram sperziebonen, giet het af en houd het even apart. Bak in een wok met olie op een middelhoog vuur 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 1 eetlepel gemberpoeder. Bak dit tot de ui glazig is. Voeg dan 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Doe er daarna 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesneden rode paprika, de sperzieboontjes en 2 eetlepels ketjap manis toe. Roerbak dit een minuut of 5 mee. Warm de wraps volgens de verpakking. Vul het met het gehaktmengsel en rol ze op. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


0 reacties op “Oosterse Wraps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat