Oosterse Wraps

Oosterse Wraps

Ingrediënten: 100 gram sperziebonen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel gemberpoeder, 250 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 eetlepels ketjap manis, tortilla wraps,

Blancheer 100 gram sperziebonen, giet het af en houd het even apart. Bak in een wok met olie op een middelhoog vuur 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 1 eetlepel gemberpoeder. Bak dit tot de ui glazig is. Voeg dan 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Doe er daarna 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesneden rode paprika, de sperzieboontjes en 2 eetlepels ketjap manis toe. Roerbak dit een minuut of 5 mee. Warm de wraps volgens de verpakking. Vul het met het gehaktmengsel en rol ze op. Eet smakelijk!


1 reactie op “Oosterse Wraps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel