Oosterse Wraps

Oosterse Wraps

Ingrediënten: 100 gram sperziebonen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel gemberpoeder, 250 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 eetlepels ketjap manis, tortilla wraps,

Blancheer 100 gram sperziebonen, giet het af en houd het even apart. Bak in een wok met olie op een middelhoog vuur 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 1 eetlepel gemberpoeder. Bak dit tot de ui glazig is. Voeg dan 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Doe er daarna 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesneden rode paprika, de sperzieboontjes en 2 eetlepels ketjap manis toe. Roerbak dit een minuut of 5 mee. Warm de wraps volgens de verpakking. Vul het met het gehaktmengsel en rol ze op. Eet smakelijk!

Een gedachte over “Oosterse Wraps”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>