Goofy’s Corner in Ede

Goofy's Corner - EdeVandaag heeft Britt gekozen wat er gegeten werd. Per slot van rekening werd haar verjaardag, morgen wordt ze 11, vandaag gevierd. Het werd patat met allerlei lekkers erbij. We hebben het gehaald bij:

Cafetaria Goofy’s Corner
Verlengde Maanderweg 160
6713 LN Ede
Tel: 0318-615773


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel