Saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes

Ook voor Britt haar verjaardag saucijzenbroodjes, 1 grote voor Opa en allemaal kleine als hapjes.

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 6 barbecueworstjes, 1 sjalotje, 1 ei,

Ontdooi 6 velletjes bladerdeeg. Ontdoe 6 barbecueworstjes van hun velletje en doe ze in een kom. Snij 1 sjalotje fijn en kneed dit door het worstvlees. Leg 2 bladerdeegvelletjes tegen elkaar en leg hier op 1/3 de van het worstvlees. Vouw het bladerdeeg erom heen en druk het even aan. Snij het nu in kleinere stukjes en leg dit op een bakplaat met bakpapier. Ga zo verder met de rest van de bladerdeeg. Voor een grote saucijzenbroodje snij je het natuurlijk niet in stukken. Kerf de bovenkant van het bladerdeeg licht in. Bestrijk de saucijnbroodjes allemaal met wat geklutst ei en zet ze daarna in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel