Kaasstengels

Kaasstengels

Ingrediënten: bladerdeeg, ei, geraspte kaas,

Ontdooi 4 velletjes bladerdeeg en snij elk vel in vier rechthoeken. Bestrijk het bladerdeeg aan beide zijden met een gekluts ei. Strooi er geraspte kaas over. Maak er een twist in en leg ze op een bakplaat (met een bakmat erop). Als je alle bladerdeeg hebt gehad doe je de bakplaat in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 25 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel