De Tockelaer in Emmen

De Tockelaer - EmmenOok dit restaurant was weer een goede keuze, ook hier hebben we bijna onze vingers opgegeten, zo lekker! De Tockelaer is een restaurant met voor elk wat wils, dus niet alleen kip maar ook heel veel andere lekkere dingen staan er op de kaart. Wat we hadden? Michel had vooraf: Buffalo Wings: Gebakken kippenvleugeltjes bereid met honing en chili. Zelf had ik gekozen voor: Kip in een Jasje: Kip in een krokant jasje geserveerd met chilisaus.

Als hoofdgerecht had Michel gekozen voor de Kip Sate: stukjes kipfilet met satesaus, kroepoek en afgemaakt met geroosterde uitjes, zelf had ik de Kip lasagne: Een heerlijke kiplasagne met courgette, ui, champignons en spekjes in een roomsaus met kaas opgebouwd in lagen en afgemaakt met verse tuinkruiden. Als nagerecht had Michel:Coupe Crocant: Kersen roomijs en vanille ijs met een kersensaus krokante bladerdeegbolletjes met poeder suiker en slagroom, zelf heb ik gekozen voor de welbekende Dame Blanche: drie bollen vanille ijs met chocoladesaus en slagroom.

De Tockelaer
Weerdingerstraat 253
7811 CM Emmen
Tel: 0591-643159


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel