Kota Radja in Coevorden

Kota Radja - CoevordenZomaar eens bij een Chinees restaurant uit eten gaan is weer lang geleden, meestal haal je af bij een Chinees restaurant. Waar we voor gekozen hebben was de Chinees Indische rijsttafel met verschillende gerechten. Deze gerechten zaten er onder andere bij: Babi Pangang, Sate, Tjap Tjoy, Koe Lou Yuk, Fou Yon Hai, Sambal Boontjes, Pisang Goreng, Daging Smoor, Atjar, Serundeng, en ga zo nog maar even door. Het was heerlijk!

Kota Radja
Friesestraat 6
7741 GV Coevorden
Tel: 0524-514842


1 reactie op “Kota Radja in Coevorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel