Kota Radja in Coevorden

Kota Radja - CoevordenZomaar eens bij een Chinees restaurant uit eten gaan is weer lang geleden, meestal haal je af bij een Chinees restaurant. Waar we voor gekozen hebben was de Chinees Indische rijsttafel met verschillende gerechten. Deze gerechten zaten er onder andere bij: Babi Pangang, Sate, Tjap Tjoy, Koe Lou Yuk, Fou Yon Hai, Sambal Boontjes, Pisang Goreng, Daging Smoor, Atjar, Serundeng, en ga zo nog maar even door. Het was heerlijk!

Kota Radja
Friesestraat 6
7741 GV Coevorden
Tel: 0524-514842


1 reactie op “Kota Radja in Coevorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat