Chocolate Chip Cookies

Chocolate Chip Cookies
Ingrediënten: 125 gram boter, 175 gram donkere basterdsuiker, 1 theelepel vanille aroma, 1 eetlepel melk, 1 ei, 175 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 200 gram pure chocolade,

Mix 125 gram boter met 175 gram donkere basterdsuiker tot een smeuïg geheel. Voeg er 1 theelepel vanille aroma, 1 eetlepel melk en 1 ei aan toe en mix dit goed door. Voeg dan 175 gram bloem en 1 theelepel bakpoeder toe en maak er een goed beslag van. Breek 200 gram pure chocolade in kleine stukjes en spatel dit door het beslag. Leg op een ingevette bakplaat steeds met 1 eetlepel een beetje beslag met een tussenruimte van ongeveer 3 cm. Zet de bakplaat nu in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 20 minuten. Laat de koekjes afkoelen op een rek. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat