Chocolate Chip Cookies

Chocolate Chip Cookies

Ingrediënten: 125 gram boter, 175 gram donkere basterdsuiker, 1 theelepel vanille aroma, 1 eetlepel melk, 1 ei, 175 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 200 gram pure chocolade,

Mix 125 gram boter met 175 gram donkere basterdsuiker tot een smeuïg geheel. Voeg er 1 theelepel vanille aroma, 1 eetlepel melk en 1 ei aan toe en mix dit goed door. Voeg dan 175 gram bloem en 1 theelepel bakpoeder toe en maak er een goed beslag van. Breek 200 gram pure chocolade in kleine stukjes en spatel dit door het beslag. Leg op een ingevette bakplaat steeds met 1 eetlepel een beetje beslag met een tussenruimte van ongeveer 3 cm. Zet de bakplaat nu in de voorverwarmde oven op 160 graden voor ongeveer 20 minuten. Laat de koekjes afkoelen op een rek. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel