Romige Pasta Pepperonata

Romige Pasta Pepperonata

Ingrediënten: 2 groene paprika’s, peper, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels balsamico azijn, 125 ml crème fraîche, 50 geraspte kaas, pasta,

Bak in de hete olie 2 in reepjes gesneden groene paprika’s, voeg peper en zout toe. Zet het vuur lager en laat het 15 minuten sudderen met de deksel op de pan. Doe er dan 1 gesneden ui bij, roer dit goed door en laat het dan 20 minuten sudderen met de deksel op de pan. Voeg nu 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 eetlepels balsamico azijn, 125 ml crème fraîche en 50 gram geraspte kaas. Laat de crème fraîche en kaas smelten. Kook ondertussen de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Giet de pasta af. Het gerecht is klaar om te serveren. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel