Pistolet met 3 Kazen

Pistolet met 3 Kazen

Ingrediënten: afbak pistoletjes, pesto, kaas, brie, mozzarella, zongedroogde tomaat,

Snij een bruin afbakpistoletje open en beleg het met een dessertlepel pesto, plakjes kaas, plakjes brie, en wat mozzarella. Als laatste doe je er wat zongedroogde tomaten over. Doe de pistolets nu in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 6 tot 8 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel