Fruitcake

Fruitcake

Ingrediënten: 125 gram boter, 125 gram witte basterdsuiker, 3 eieren, 1 theelepel vanille aroma, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 125 ml melk, 1 peer, 2 perzikken, 1 banaan, 75 gram witte chocolade,

Mix 125 gram boter met 125 gram witte basterdsuiker. Voeg een voor een 3 eieren toe. Voeg dan 1 theelepel vanillearoma toe en 200 gram zelfrijzend bakmeel. Mix dit op een lage stand en voeg dan nog 125 ml melk toe. Mix er een mooi en glad beslag van. Schil 1 peer en 2 perzikken en snij deze in kleine stukjes. Voeg ook 1 banaan in stukjes toe en hak 75 gram witte chocolade fijn en spatel dit ook door het beslag. Beboter en bebloem een cakevorm en schep het beslag in de vorm. Zet het in de voorverwarmde oven op 150 graden (hetelucht) voor ongeveer 60 tot 90 minuten (na 60 minuten prik je steeds met een satestokje of breinaald in het midden van de cake, als het er dan weer schoon uitkomt is de cake klaar.) Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel