Tagliatelle met Tomatenvleessaus

Tagliatelle met Tomatenvleessaus

Ingrediënten: tagliatelle, 1 ui, 2 stengels bleekselderij, zout, 200 gram gehakt, paprikapoeder, 1 blik tomaatblokjes, 3 eetlepels worcestershiresaus, 1/2 theelepel sambal,

Verhit de olie en bak hierin 1 fijngesneden ui en 2 gesneden stengels bleekselderij tot het zacht is. Breng het op smaak met wat zout. Voeg dan 200 gram gehakt toe en blijf roeren, het wordt dan rul. Voeg wat paprikapoeder toe en voeg dan 1 blik tomaatblokjes toe. Breng het mengsel zachtjes aan de kook en voeg dan 3 eetlepels worcestershiresaus en 1/2 theelepel sambal. Laat het op een laag vuurtje vijftien minuten pruttelen. Serveer het met een pasta, zoals tagliatelle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel