Tortellini met Spinazie en Paddenstoelen

Tortelli met Spinazie en Paddenstoelen
Ingrediënten: tortellini met kaasvulling, 1 ui, 150 gram gemengde paddenstoelen, 250 gram spinazie, 1/2 blokje groentenbouillon, 150 ml water, 100 gram MonChou, zout, peper,

Kook de tortellini met kaasvulling zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui glazig. Voeg 150 gram gemengde paddenstoelen toe en bak dit tot ze gaar zijn. Voeg dan 250 gram spinazie toe en roerbak dit mee tot de spinazie geslonken is. Voeg dan 1/2 groentenbouillonblokje, 150 ml water en 100 gram MonChou toe. Laat de MonChou smelten. Proef nog of er zout en peper bij moet en serveer! Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat