Tortellini met Spinazie en Paddenstoelen

Tortelli met Spinazie en Paddenstoelen

Ingrediënten: tortellini met kaasvulling, 1 ui, 150 gram gemengde paddenstoelen, 250 gram spinazie, 1/2 blokje groentenbouillon, 150 ml water, 100 gram MonChou, zout, peper,

Kook de tortellini met kaasvulling zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui glazig. Voeg 150 gram gemengde paddenstoelen toe en bak dit tot ze gaar zijn. Voeg dan 250 gram spinazie toe en roerbak dit mee tot de spinazie geslonken is. Voeg dan 1/2 groentenbouillonblokje, 150 ml water en 100 gram MonChou toe. Laat de MonChou smelten. Proef nog of er zout en peper bij moet en serveer! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel