Wraphapjes

Wraphapjes
Voor deze hapjes hebben we de koelkast geplunderd.

Ingrediënten: tortilla wraps, kaas, ham rode ui, gegrilde paprika, zongedroogde tomaat, ijsbergsla,

Beleg 2 wraps (die je net volgens de aanwijzing op de verpakking hebt verwarmd) met wat plakjes kaas, ham, fijngesnipperde rode ui, fijngesneden gegrilde paprika, fijngesneden zongedroogde tomaat en wat ijsbergsla met kruiden. De wrap goed oprollen en in kleine stukken snijden. Doe er eventueel een cocktailprikker in om de wrap goed bijelkaar te houden. Eet smakelijk!


3 reacties op “Wraphapjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat