Wraphapjes

Wraphapjes

Voor deze hapjes hebben we de koelkast geplunderd.

Ingrediënten: tortilla wraps, kaas, ham rode ui, gegrilde paprika, zongedroogde tomaat, ijsbergsla,

Beleg 2 wraps (die je net volgens de aanwijzing op de verpakking hebt verwarmd) met wat plakjes kaas, ham, fijngesnipperde rode ui, fijngesneden gegrilde paprika, fijngesneden zongedroogde tomaat en wat ijsbergsla met kruiden. De wrap goed oprollen en in kleine stukken snijden. Doe er eventueel een cocktailprikker in om de wrap goed bijelkaar te houden. Eet smakelijk!


3 reacties op “Wraphapjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel