Pitabroodjes op Italiaanse tour

Pitabroodjes op Italiaanse tour

Ingrediënten: pitabroodjes, ham, kaas, pesto, ui, zongedroogde tomaat,

Snij nog af te bakken pitabroodjes open als een envelop en beleg het met ham, kaas, een dessertlepel pesto, en naar smaak wat fijngesnipperde ui en fijngehakte zongedroogde tomaat. Bak de broodjes af in een minuut of 6 a 8 in de voorverwarmde oven op 200 graden (hetelucht). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel