Van Der Valk Hotel Wolvega in Wolvega

Wolvega
Vandaag heerlijk uiteten geweest met Jan en Mieneke bij Van Der Valk Hotel in Wolvega. Wat we allemaal hadden? Als vooraf had Jan een Noorse garnalen cocktail, Michel een Frans uiensoepje, Mieneke een Salade met gerookte kip en ikzelf gebakken champignons met knoflook en gegratineerd met kaas. Als hoofdgerecht had Jan een schnitzel naturel, Michel een tournedos met een garnituur van diverse groente, Mieneke een gepocheerde zalm en ikzelf een schnitzel met gebakken champignons en ui. En natuurlijk ook nog een nagerecht, Jan een klein ijsje om mee te doen, Michel een coupe cafe glace, Mieneke een coupe madeleine en ik een coupe dame blanche… Het was me smullen geblazen.

Van Der Valk Hotel Wolvega
Atalanta 10
8472 CA Wolvega
Tel: 0561-692800
Fax: 0561-692805


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat