Van Der Valk Hotel Wolvega in Wolvega

Wolvega

Vandaag heerlijk uiteten geweest met Jan en Mieneke bij Van Der Valk Hotel in Wolvega. Wat we allemaal hadden? Als vooraf had Jan een Noorse garnalen cocktail, Michel een Frans uiensoepje, Mieneke een Salade met gerookte kip en ikzelf gebakken champignons met knoflook en gegratineerd met kaas. Als hoofdgerecht had Jan een schnitzel naturel, Michel een tournedos met een garnituur van diverse groente, Mieneke een gepocheerde zalm en ikzelf een schnitzel met gebakken champignons en ui. En natuurlijk ook nog een nagerecht, Jan een klein ijsje om mee te doen, Michel een coupe cafe glace, Mieneke een coupe madeleine en ik een coupe dame blanche… Het was me smullen geblazen.

Van Der Valk Hotel Wolvega
Atalanta 10
8472 CA Wolvega
Tel: 0561-692800
Fax: 0561-692805


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel