Tortellini met Doperwtjes in Tomatenroomsaus

Tortellini met Doperwtjes in Tomatenroomsaus

Ingrediënten: tortellini, zout, 250 ml kookroom, 2 eetlepels tomatenpuree, 200 gram doperwten, 100 gram blokjes ham, 1 vleestomaat, peper, basilicum,

Kook tortellini zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Zet een steelpannetje op en verwarm hierin 250 ml kookroom met 2 eetlepels tomatenpuree. Als dat zachtjes kookt voeg dan 200 gram diepvries doperwten erdoor en kook deze gaar. Voeg als laatste 100 gram blokjes ham en 1 in blokjes gesneden vleestomaat. Warm het geheel op een laag vuur goed door. Breng het op het laatst op smaak met zout en peper en roer er nog naar eigen inzicht wat fijngesneden basilicum door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel