Gehaktballetjes

Gehaktballetjes
Ingrediënten: 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel tomatenketchup, bieslook, beschuit, bloem,

Maak gehakt aan met 1 fijngsnipperd sjalotje, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel tomatenketchup, wat fijngehakte sprietjes bieslook en een verkruimelde beschuit. Kneed het gehakt goed en draai er balletjes van. Haal de balletjes door de bloem en bak ze bruin in de hete olie. Lekker met gebakken aardappeltjes en doperwten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel