Mini Saucijzenbroodjes

Mini Saucijzenbroodjes
Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 5 chipolataworstjes, 1 sjalotje, salie, 1 ei,

Ontdooi 6 velletjes bladerdeeg. Ontdoe 5 chipolataworstjes van hun velletje en doe dit in een kom. Snij 1 sjalotje heel fijn en doe dit samen met een theelepel gedroogde salie bij de chipolataworstjes. Kneed dit goed door elkaar. Leg 3 bladerdeegvelletjes tegen elkaar, zodat je een langwerpig vel krijgt. Rol de helft van het worstvlees tot een lange worst en leg dit op het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg om het worstvlees. Bestrijk het bladerdeeg met een geklutst ei. Snij de saucijzenbroodjes nu in 3 centimeter lange stukjes en kerf de bovenkant voorzichtig in met de punt van een scherp mes. Leg de saucijzenbroodjes op de bakplaat (waarop je een bakmat of bakpapier hebt gelegt). Doe nu hetzelfde met de andere helft van de ingredienten. Doe nu de saucijzenbroodjes in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 tot 25 minuten en aanvallen maar! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat