Mini Saucijzenbroodjes

Mini Saucijzenbroodjes

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 5 chipolataworstjes, 1 sjalotje, salie, 1 ei,

Ontdooi 6 velletjes bladerdeeg. Ontdoe 5 chipolataworstjes van hun velletje en doe dit in een kom. Snij 1 sjalotje heel fijn en doe dit samen met een theelepel gedroogde salie bij de chipolataworstjes. Kneed dit goed door elkaar. Leg 3 bladerdeegvelletjes tegen elkaar, zodat je een langwerpig vel krijgt. Rol de helft van het worstvlees tot een lange worst en leg dit op het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg om het worstvlees. Bestrijk het bladerdeeg met een geklutst ei. Snij de saucijzenbroodjes nu in 3 centimeter lange stukjes en kerf de bovenkant voorzichtig in met de punt van een scherp mes. Leg de saucijzenbroodjes op de bakplaat (waarop je een bakmat of bakpapier hebt gelegt). Doe nu hetzelfde met de andere helft van de ingredienten. Doe nu de saucijzenbroodjes in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 tot 25 minuten en aanvallen maar! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel