Pasta uit de Oven

Pasta uit de Oven
Ingrediënten: pasta, zout, 3 bosuien, 1 boerenmetworst, 250 cherrytomaten, 250 gram mascarpone, 200 gram geraspte kaas, majoraan, peper,

Kook een pasta naar keuze zoals penne of fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Snij ondertussen 3 bosuitjes in ringen, 1 boerenmetworst in plakjes en spoel 250 gram cherrytomaatjes af. Doe dit in een ovenschaal met 250 gram mascarpone, 200 gram geraspte kaas en majoraan naar smaak. Giet de pasta af en schep dit ook door de mascarpone en groentemengsel. Breng het op smaak met zout en peper en zet het nu in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten en serveer! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat