Pasta uit de Oven

Pasta uit de Oven

Ingrediënten: pasta, zout, 3 bosuien, 1 boerenmetworst, 250 cherrytomaten, 250 gram mascarpone, 200 gram geraspte kaas, majoraan, peper,

Kook een pasta naar keuze zoals penne of fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Snij ondertussen 3 bosuitjes in ringen, 1 boerenmetworst in plakjes en spoel 250 gram cherrytomaatjes af. Doe dit in een ovenschaal met 250 gram mascarpone, 200 gram geraspte kaas en majoraan naar smaak. Giet de pasta af en schep dit ook door de mascarpone en groentemengsel. Breng het op smaak met zout en peper en zet het nu in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten en serveer! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel