Noedels met Kip en Knapperige Groentjes

Noedels met Kip en Knapperige Groentjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 courgette, 125 gram taugé, 1 blik gepelde tomaten, 2 eetlepels sojasaus, noedels,

Fruit een gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe en bak dit mooi bruin. Doe er dan 1 in reepjes gesneden rode paprika, 1 in reepjes gesneden courgette en 125 gram taugé, roerbak dit een minuut of 4 mee. Dan kan er 1 blik gepelde tomaten en 2 eetlepels sojasaus bij. Laat het nu op een laag vuurtje een minuut of 10 sudderen. Maak ondertussen de noedels klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Als de noedels klaar zijn kan je het serveren met de kip en knapperige groentjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel