Noedels met Kip en Knapperige Groentjes

Noedels met Kip en Knapperige Groentjes
Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 courgette, 125 gram taugé, 1 blik gepelde tomaten, 2 eetlepels sojasaus, noedels,

Fruit een gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe en bak dit mooi bruin. Doe er dan 1 in reepjes gesneden rode paprika, 1 in reepjes gesneden courgette en 125 gram taugé, roerbak dit een minuut of 4 mee. Dan kan er 1 blik gepelde tomaten en 2 eetlepels sojasaus bij. Laat het nu op een laag vuurtje een minuut of 10 sudderen. Maak ondertussen de noedels klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Als de noedels klaar zijn kan je het serveren met de kip en knapperige groentjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat