Tomatentaartjes

Tomatentaartjes
Ingrediƫnten: 4 vellen bladerdeeg, 250 cherrytomaten, honing, pijnboompitten, tijm,

Voor 4 tomatentaartjes ontdooi je 4 velletjes bladerdeeg. Doe de velletjes bladerdeeg met de bebloemde kant in een klein ovenschaaltje. Kerf van 250 gram cherrytomaatjes de onderkant in en leg ze met de onderkant naar boven in de ovenschaaltjes. Doe er 1 dessertlepel honing over. Strooi er pijnboompitjes en wat verse blaadjes tijm. Zet dit dan in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 20 minuten. Lekker met een frisse salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


0 reacties op “Tomatentaartjes

  1. Vanavond heb ik dit gerechtje gemaakt. Zo eenvoudig maar zo heerlijk! De combinatie tussen de hartige tomaat en de zoete honing was bijzonder. Ga zo door met je weblog!
    Groetjes,
    Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat