Tomatentaartjes

Tomatentaartjes

Ingrediënten: 4 vellen bladerdeeg, 250 cherrytomaten, honing, pijnboompitten, tijm,

Voor 4 tomatentaartjes ontdooi je 4 velletjes bladerdeeg. Doe de velletjes bladerdeeg met de bebloemde kant in een klein ovenschaaltje. Kerf van 250 gram cherrytomaatjes de onderkant in en leg ze met de onderkant naar boven in de ovenschaaltjes. Doe er 1 dessertlepel honing over. Strooi er pijnboompitjes en wat verse blaadjes tijm. Zet dit dan in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 20 minuten. Lekker met een frisse salade. Eet smakelijk!


0 reacties op “Tomatentaartjes

  1. Vanavond heb ik dit gerechtje gemaakt. Zo eenvoudig maar zo heerlijk! De combinatie tussen de hartige tomaat en de zoete honing was bijzonder. Ga zo door met je weblog!
    Groetjes,
    Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel