Vaderdagspizza

Vaderdagspizza

Speciaal door Britt gemaakt, de vaderdagspizza! Met een kant-en-klare bodem en saus van de Albert Heijn en allerlei vers beleg.

Ingrediënten: 1 kant-en-klare pizzabodem met saus, chorizo, ham, salami, rode ui, tomaat, champignons, geraspte kaas,

Leg de bodem uit op de bakplaat en smeer hierover de tomatensaus. Beleg hem dan met chorizo, ham, salami, rode ui, tomaat, champignons en geraspte kaas. Ongeveer 20 minuten in de oven op 200 graden en aanvalluh! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel