Lunchwraps

Wraps voor Lunch

Met nog wat overgebleven wraps en nog allerlei beleg in de koelkast maak je deze ‘lunchwraps’.

Ingrediënten: tortilla wraps, kruidenroomkaas, achterham, kaas, salami, sla,

Verwarm de wraps even in de magnetron zoals staat aangeven op de verpakking. Besmeer de wraps daarna met kruidenroomkaas en beleg ze met een plakje achterham, plakje kaas, plakjes salami en maak het af met wat gemengde sla. Rol de wraps goed op en serveer ze voor de lunch! Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel