Aubergine gevuld met Spinazie, Tomaat en Chorizo

Aubergine gevuld met Spinazie, Tomaat en Chorizo
Ingrediënten: 1 aubergine, 50 gram chorizo, 100 gram spinazie, 1 blokjes tomaat, peper, geraspte kaas,

Snij een aubergine doormidden en hol beide helften uit. Zout de helften en bak ze in een hete koekenpan voor een minuut of 4 aan de holle kant. Leg de auberginehelften in een ovenschaal. Bak in het overgebleven vet 50 gram fijn gesneden chorizo aan en doe hierbij 100 gram spinazie en 1 in blokjes gesneden tomaat, roerbak dit tot de spinazie is geslonken (of ontdooit als je diepvries spinazie gebruikt). Breng het op smaak met wat peper. Schep het spinazie mengsel in de aubergine. Strooi er geraspte kaas over en zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 15 minuten. Serveer er gebakken aardappeltjes bij. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat