Sesam Noedels met Kip en Tauge

Sesam Noedels met Kip en Tauge
Een snelle maaltijd vandaag!

Ingrediënten: noedels, 1 1/2 eetepel sesamolie, 1 kipfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram taugé, 2 eetlepels sojasaus, sesamzaad,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Als het gaar is giet je het af, doe je het terug in de pan en roer je er 1/2 eetlepel sesamolie door. Laat het even staan. Bak dan in 1 eetlepel sesamolie 1 in reepjes gesneden kipfilet bruin, voeg daaraan toe 1 in ringen gesneden ui en 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak dit een paar minuten tot de ui iets bruin is. Doe er dan 125 gram taugé en 2 eetlepels sojasaus bij, roerbak een minuut of 2 en voeg dan de noedels toe. Warm het geheel een paar minuten door. Strooi er als laatste sesamzaadjes over en serveer! Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat