Sesam Noedels met Kip en Tauge

Sesam Noedels met Kip en Tauge

Ingrediënten: noedels, 1 1/2 eetepel sesamolie, 1 kipfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram taugé, 2 eetlepels sojasaus, sesamzaad,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Als het gaar is giet je het af, doe je het terug in de pan en roer je er 1/2 eetlepel sesamolie door. Laat het even staan. Bak dan in 1 eetlepel sesamolie 1 in reepjes gesneden kipfilet bruin, voeg daaraan toe 1 in ringen gesneden ui en 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak dit een paar minuten tot de ui iets bruin is. Doe er dan 125 gram taugé en 2 eetlepels sojasaus bij, roerbak een minuut of 2 en voeg dan de noedels toe. Warm het geheel een paar minuten door. Strooi er als laatste sesamzaadjes over en serveer! Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel