Nasi Rames met Redang Vlees

Nasi Rames met Redang Vlees
Eigenlijk kan ik hier net zo goed zetten volg de aanwijzingen op de verpakking, want ik heb weer met een pakje gekookt. Ook makkelijk afentoe.

Ingrediënten: 600 gram runderlapjes, 200 ml water, 1 pakje Conimex smoor voor redang vlees, 1 ui, 1 kipfilet, 700 ml water, 1 pak Knorr wereldgerechten voor Nasi Rames. sperziebonen, komkommer, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel azijn,

Voor het Redang vlees snij je 600 gram runderlapjes in blokjes. Bak deze bruin in de hete olie en voeg dan 200 ml water en de Conimex smoor voor redang vlees toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en zet daarna het vuur lager en doe een deksel op de pan en laat het 90 minuten sudderen. Haal de laatste 15 minuten de deksel van de pan en laat de saus indikken. Voor de Nasi Rames bak je 1 gesnipperde ui tot het glazig is, voeg dan 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Doe er dan 700 ml water bij en de rijst en kruidenmix voor nasi rames uit het pak Knorr Werelgerechten Nasi Rames toe. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur lager en doe de deksel op de pan en laat de nasi in 20 minuten gaar worden. Zet ondertussen sperziebonen op in water en kook ze gaar, giet het af en laat het even in het vergiet staan. Maak nu de saus in het pannetje waar de sperziebonen in zaten, verwarm hiervoor 150 ml water met de mix voor gado-gadosaus uit het pak Knorr Werelgerechten Nasi Rames. Breng het al roerend aan de kook zet het vuur lager, doe de sperziebonen weer terug in de pan en warm het nog even 1 minuut door. Voor de zoetzure komkommer maak je een dressing van 3 eetlepels olie, 1 eetlepel azijn, 3 eetlepels water en de dressingmix uit het pak Knorr Werelgerechten Nasi Rames. Goed roeren. De komkommer schillen en in plakjes snijden met de kaasschaaf en door de dressing scheppen. Je bent nu klaar met de nasi rames rijsttafel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel