Wraps met Kip, Paprika en Zoete Soja Saus

wraps met kip, paprika en zoete soja saus

Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1/2 flesje Conimex Zoete Soja woksaus, 50 gram taugé, 4 tortilla wraps,

Bak in de hete olie 1 gesneden ui. Als de ui bruin is voeg je 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak dit ook bruin. Dan doe je er 1 in reepjes gesneden groene paprika bij en roerbak dit mee voor een minuut of vijf. Voeg dan 1/2 flesje Conimex Zoete Soja woksaus toe en 50 gram taugé. Warm het goed door. Verwarm ondertussen 4 wraps (2 per persoon) in de magnetron. Vul de wraps met de kip in zoete sojasaus en serveer. Eet Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>