Wraps met Kip, Paprika en Zoete Soja Saus

plaatje
Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1/2 flesje Conimex Zoete Soja woksaus, 50 gram taugé, 4 tortilla wraps,

Bak in de hete olie 1 gesneden ui. Als de ui bruin is voeg je 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak dit ook bruin. Dan doe je er 1 in reepjes gesneden groene paprika bij en roerbak dit mee voor een minuut of vijf. Voeg dan 1/2 flesje Conimex Zoete Soja woksaus toe en 50 gram taugé. Warm het goed door. Verwarm ondertussen 4 wraps (2 per persoon) in de magnetron. Vul de wraps met de kip in zoete sojasaus en serveer. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat