Wraps met Kip, Paprika en Zoete Soja Saus

wraps met kip, paprika en zoete soja saus

Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1/2 flesje Conimex Zoete Soja woksaus, 50 gram taugé, 4 tortilla wraps,

Bak in de hete olie 1 gesneden ui. Als de ui bruin is voeg je 1 in blokjes gesneden kipfilet en bak dit ook bruin. Dan doe je er 1 in reepjes gesneden groene paprika bij en roerbak dit mee voor een minuut of vijf. Voeg dan 1/2 flesje Conimex Zoete Soja woksaus toe en 50 gram taugé. Warm het goed door. Verwarm ondertussen 4 wraps (2 per persoon) in de magnetron. Vul de wraps met de kip in zoete sojasaus en serveer. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel