Delifrance in Antwerpen

Tijdens ons uitstapje naar Antwerpen hebben we heerlijk geluncht bij Delifrance. Deze Delifrance heeft ‘keuzebroodjes’ de mediterranee. Je kiest een tapenade, het beleg, je groenten en de topping. We hadden beide bijna dezelfde broodjes. Een stokbrood met een paprikatapenade, gegrilde tomaat en als topping verse basilicum. Ik had zelf als beleg kip, en Michel parmaham. Beide een aanrader!

Delifrance
Meir 26
2000 Antwerpen (Belgiƫ)
Tel: (0032) (0)3-232941


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel