Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus

Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus
Ingrediƫnten: spaghetti, 300 gram gehakt, 1 eetlepel peterselie, 1/4 theelepel kaneel, paneermeel, zout, 1/2 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, basilicum, geraspte kaas,

Kook spaghetti gewoon zoals je gewend bent. Kneed door 300 gram gehakt: 1 eetlepel gehakte peterselie, een 1/4 theelepel kaneel, paneermeel, zout en 1/2 geraspte rode ui. Draai hier balletjes van en bak deze bruin in de olie. Schep ze uit de pan. Maak ondertussen de tomatensaus. Verhit hiervoor olie in een pan en bak hierin 1 fijngehakt teentje knoflook tot hij geurt. Doe er dan 1 blik tomaatblokjes bij en 8 in kleine stukjes gesneden blaadjes basilicum. Verhit dit een minuut of 10. Doe dan de gehaktballetjes erbij en warm het even goed door. Op je bord kan je er nog wat geraspte kaas over doen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat