Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus

Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, 300 gram gehakt, 1 eetlepel peterselie, 1/4 theelepel kaneel, paneermeel, zout, 1/2 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, basilicum, geraspte kaas,

Kook spaghetti gewoon zoals je gewend bent. Kneed door 300 gram gehakt: 1 eetlepel gehakte peterselie, een 1/4 theelepel kaneel, paneermeel, zout en 1/2 geraspte rode ui. Draai hier balletjes van en bak deze bruin in de olie. Schep ze uit de pan. Maak ondertussen de tomatensaus. Verhit hiervoor olie in een pan en bak hierin 1 fijngehakt teentje knoflook tot hij geurt. Doe er dan 1 blik tomaatblokjes bij en 8 in kleine stukjes gesneden blaadjes basilicum. Verhit dit een minuut of 10. Doe dan de gehaktballetjes erbij en warm het even goed door. Op je bord kan je er nog wat geraspte kaas over doen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel