Geroosterde Aardappeltjes

Geroosterde Aardappeltjes

Ingrediënten: 500 gram aardappelpartjes, 3 sjalotjes, 3 teentjes knoflook, tijm, olie, zout, peper,

Doe in een ovenschaal 500 gram aardappelpartjes, 3 in kwarten gesneden sjalotjes en 3 teentjes knoflook. Strooi er naar smaak tijm over. Besprenkel met wat olie. Breng op smaak met zout en peper. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht). Lekker met een boerensalade van de AH. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel