Pasta met Romige Citroensaus

Pasta met Romige Citroensaus

Ingrediënten: pasta, 2 braadworsten, 6 plakjes salami, 1 eetlepel citroensap, 1 citroen, 50 ml slagroom, 1 ei, nootmuskaat, zout, peper, geraspte kaas,

Een makkelijke pasta vandaag. Kook spaghetti, of een andere pastasoort zoals tagliatelle, beetgaar zoals je gewend bent. Haal het vel van 2 braadworsten en rul het worstvlees bruin in een beetje olie. Voeg hieraantoe 6 in kleine snippers gesneden plakjes salami. Bak dit tot het mooi goudbruin is. Giet eventueel teveel vet af. Maak een roommengsel van 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel rasp van de citroenschil, 50 ml slagroom, 1 ei en naar smaak: nootmuskaat, zout en peper. Giet de spaghetti af en roer dit door het worst/salami mengsel. Roer er nu ook het citroenroom-mengsel erdoor en serveer. Doe er op je bord nog wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel