Pasta met Romige Citroensaus

Pasta met Romige Citroensaus
Ingrediënten: pasta, 2 braadworsten, 6 plakjes salami, 1 eetlepel citroensap, 1 citroen, 50 ml slagroom, 1 ei, nootmuskaat, zout, peper, geraspte kaas,

Een makkelijke pasta vandaag. Kook spaghetti, of een andere pastasoort zoals tagliatelle, beetgaar zoals je gewend bent. Haal het vel van 2 braadworsten en rul het worstvlees bruin in een beetje olie. Voeg hieraantoe 6 in kleine snippers gesneden plakjes salami. Bak dit tot het mooi goudbruin is. Giet eventueel teveel vet af. Maak een roommengsel van 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel rasp van de citroenschil, 50 ml slagroom, 1 ei en naar smaak: nootmuskaat, zout en peper. Giet de spaghetti af en roer dit door het worst/salami mengsel. Roer er nu ook het citroenroom-mengsel erdoor en serveer. Doe er op je bord nog wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat