De Gulle Pot in Veenendaal

De Gulle PotVandaag lekker uit eten geweest, dit keer bij de Gulle Pot in Veenendaal. Gelukkig hadden ze nog net een tafeltje vrij en konden we gelijk aanschuiven. Na het broodplankje kregen we ons voorgerecht. Michel had “Smaakmakend”: pikante Thaise kippenbouillon met kip, taug√© ,bosui en rode pepertjes en zelf had ik “Dronken Kop”: champignonhoeden gebakken in bierbeslag met een tomaten-gembersaus. Na een apetizer, sinaasappelsap met een beetje frambozensiroop en een bolletje ijs kregen we het hoofdgerecht. Michel had “Blijvertje”: varkenshaaspuntjes geserveerd in een roomsaus met champignons en ui en ik “Stoofpotje a la Gulle Pot”: in bier gestoofd rundvlees met ui en champignons. Natuurlijk hebben we ook een nagerecht genomen en Michel heeft de “Bossche Bolletjes”: slagroomsoezen met chocola, vanille-roomijs en slagroom genomen en ik “Bruintje Beer”: chocolademousse met chocoladekrullen en slagroom. We hebben weer heerlijk gesmuld!

Restaurant “De Gulle Pot”
Valleistraat 23
3901 RS Veenendaal
Tel: 0318-520500
Fax: 0318-513013


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat